Володимир Карабджак: «Нам потрібні такі ігри, ми вчимося на них»

06 лютого 2022 р.
Володимир Карабджак: «Нам потрібні такі ігри, ми вчимося на них»
Головний тренер «Альтаїру» прокоментував поразку від «Донбасу»
Головний тренер «Альтаїру» Володимир Карабаджак прокоментував матч із «Донбасом» (2:6):

- Сьогодні вийшла зовсім інша гра з лідером Суперліги. Прокоментуйте гру сьогодні.

- Гра непогана вийшла. Єдине, ми в першому періоді погано почали, поки розгойдувалися, почали забивати у третьому періоді. Другий та третій період вийшли непогані, по мікроматчу ми третій 2:2 зіграли. Розібрали позавчора гру, подивилися з хлопцями, де якісь помилки. Сьогодні непогано зіграли.

- У лютому «Альтаїр» проведе 12 поєдинків. Як готуватиметеся? На які моменти звертатимете увагу? Як знайти той баланс між тренуваннями та відновленням?

– У нас завтра буде тренування, підемо до спортивної зали. Дивимося, що ми програємо фізично, незважаючи на те, що хлопці молодші та їм по 17-18 років. Я вважаю, що вони у цьому віці повинні не поступатися якимись аспектами. Будемо намагатися. У нас якраз зараз є невелика перерва, підемо попрацюємо в зал і допрацюємо на льоду.

– Лютий ви починаєте іграми з лідерами – «Донбасом» та «Соколом». Чи це позначиться якось на команді?

- Ігри важкі, команди майстровиті, але все одно потрібно показувати свій хокей, намагатися налаштовуватися. Сьогодні перший період важко входили, поки розхиталися, і гра закінчилася. Нам потрібні такі ігри, ми вчимося на них грати.

Нагадаємо, що наступний матч «Альтаїр» зіграє із «Соколом» 8 лютого. Початок матчу о 14:00, а пряма трансляція буде доступна на XSPORT+.
Читайте також